Кількість
|
Вартість
|
||
|
Професійний вакуумний запаювач: час запаювання займає лише 10-12 секунд, щоб завершити вакуумне запаювання продуктів. Вакуумна машинка для харчових продуктів проста в управлінні за допомогою 5 кнопок. Це чудове рішення, щоб зберегти продукти свіжими надовго. Він може зберігати продукти свіжими у 8 разів довше, ніж звичайні методи зберігання.
Подвійний режим вологого/сухого: Нещодавно оновлена функція вологого насоса машини для вакуумного запаювання їжі може допомогти зберегти в’ялене м’ясо та морепродукти до 25 днів і утримувати вологу, економити гроші та витрачати менше відходів. У той час як режим сухого відкачування може задовольнити щоденні потреби в приготуванні їжі з горіхів, закусок, фруктів, овочів тощо. Краще використовувати професійний вакуумний мішок Bonsenkitchen з глибоким повітропроводом для хорошого вакуумування та ефекту герметизації.
Зовнішня вакуумна система: для баночок і коробок для хрустких продуктів вакуумна пакувальна машина може зменшити швидкість окислення їжі та запобігти надто швидкому випаровуванню запаху вина та соусів. Машина для запаювання повітря також може захистити цінні речі, зберігаючи їх ізольованими від повітря та вологи.
Легка у керуванні та зберіганні: розмір нашого компактного вакуумного пакувача становить 15,7*3,9*6,5 дюймів, його вага 2,6 фунта не буде тягарем для виходу, легко поміщається в шафки та ящики. Вам просто потрібно вибрати кнопку будь-якої функції, світлодіодний індикатор підкаже почати або завершити.
Комплектація:
- пристрій для вакуумного запаювання харчових продуктів * 1,
- інструкцію * 1,
- ущільнювач з пінопласту * 1,
- вакуумні пакети * 5,
- шланг для всмоктування повітря * 1,